… Et pitstop

Farstrup Vildtpleje tager sig af nødstedte danske vilde dyr og genudsætter dem efter afsluttet plejeforløb, når dyret er kommet sig og kan vende tilbage til dens vilde liv.  Vi tager os også af bortkommende, frivillig overdragede eller politiligt fjernede hus- og kæledyr, indtil dyret kan komme tilbage til ejeren eller finder et nyt hjem. Her på stedet kalder vi deres ophold et pitstop.

Ved siden af dyrene tager vi os også af mennesker, der på en eller anden måde har haft det svært i livet og også trænger til et pitstop. Igennem en mentorordning støtter og hjælper vi disse mennesker med at få mod på sig selv igen, på livet og på at der også er en plads i arbejdslivet til dem.  

Farstrup Vildtpleje agerer som virksomhedscenter for Vesthimmerlands Kommune. Har du din bopæl i en anden kommune kan der dog stadigvæk være mulighed for være i et ressourceforløb, arbejdsafprøvning og praktikforløb hos os. Ring til os på +45 25375359 eller skriv til os på farstrupvildtpleje@gmail.com for at få en snak om dine muligheder.

Der er også mulighed for at afsone idømt samfundstjeneste hos os,  da Farstrup Vildtpleje er et godkendt samfundstjenestested af kriminalforsorgen.

… Feriepasning af dine kæledyr

Vi tilbyder ferie- og weekendpasning af kæledyr som gnavere, skildpadder og fugle. Vi har også mulighed for at tage heste, æsler, geder, får mv. i feriepasning. Vi tager os kyndigt og kærligt af dit kæledyr.

Der er stor efterspørgsel på feriepasning i sommerperioden, så kontakt os i god tid, hvis du vil være sikker på, at vi har plads. Når du kontakter os, finder vi sammen ud af, om dyrets eget bur skal medbringes.

Ring til os eller skriv en mail for at høre nærmere og booke feriepasning. Står du i en situation med akut opstået behov for pasning af dit hus- eller kæledyr, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan næsten altid finde en løsning.

Du kan bringe og hente dit dyr imellem kl. 9 og kl. 17, medmindre vi aftaler andet.

Ved afleveringen skal du medbringe det udfyldte og underskrevne dokument, inden du kommer til den aftalte afleveringstidspunkt.

Priser:

Mus/Hamster/Rotter og Fugle:20kr/dag
Marsvin/Kanin:30kr/dag
Skildpadde/Skægagame:40kr/dag
Hest/Ged/Æsel/Får/mm.:efter aftale – ring til os

OBS – Vi har desværre ikke mulighed for at modtage eller passe hverken hund eller kat.

… Pasning og formidling af dyr, der søger et nyt hjem

Hos Farstrup Vildtpleje har vi ikke kun vilde dyr fra naturen i pleje. Hus- og kæledyr som ikke længere har et hjem, finder også plads hos os, mens de venter på et nyt hjem. Kontakt os hvis du ønsker at adoptere et nyt familiemedlem og hold øje med vores opslag under fanen “Aktuelt” og på Facebook.

… Brug af vores faciliteter

Er du naturvejleder, psykoterapeut, yoga-instruktør eller lignende, så er det muligt at benytte Farstrup Vildtplejes dejlige omgivelser og faciliteter til fx afholdelse af seminarer, kurser, undervisning eller terapisessioner. 

Ring til os på +45 28522090 eller skriv til os på farstrupvildtpleje@gmail.com for at få en snak om mulighederne.