Farstrup Vildtpleje er afhængige af bidrag for at kunne fortsætte vores arbejde for nødstedte og tilskadekomne vilde danske dyr. Støt os og bliv medlem her på siden og betænke os i dit testamente.

Støt os med et engangsbeløb

Overførsel:

Nordjyske Bank
8461 – 0004024861
Emne: STARTKAPITAL

Betænk os i dit testamente

Farstrup Vildtpleje har indgået et samarbejde med Dokument 24, som vil oprette gratis testamenter for dig, der vil støtte os. I testamentet vælger du selv, hvor meget du ønsker at donere af dit arv til os, resten af arven kan du fordele mellem dine arvinger som ønsket.

Du kan bruge Dokument 24s online formular til at oprette testamente. Det er nemt og enkelt, og du har ligeledes mulighed for at få gratis rådgivning til oprettelsen pr. telefon og pr. e-mail.

Når du testamentere arv til Farstrup Vildtpleje, søger vi om at få din arvedonation udbetalt uden at skulle betale arveafgift. På den måde går al din arv direkte til at støtte Farstrup Vildtpleje, og sikrer foreningens gode arbejde. Hele beløbet går ubeskåret til vores formål; at pleje og passe nødstedte, danske vilde dyr, indtil de kan genudsættes og støtte udsatte unge voksne.

Oprettelsen igennem Dokument 24 er nemt og gratis. Løsningen er uforpligtende indtil du fysisk underskriver dokumentet, enten foran notar eller vitterlighedsvidner, hvor testamentet er bindende.

Du kan oprette et testamente hos Dokument24 her.