Farstrup vildtplejestation

Farstrup Vildtplejestation er beliggende sydvest for Aalborg, midt imellem Løgstør og Nibe. Fra Løgstørvej drejer man af på Viderupgårdsvej mod plejestationen og følger skiltene.

Fra Aalborg

Fra Aalborg; kør til Nibe, når du er kommet igennem den anden rundkørsel i Nibe, kører du 14 km på Løgstør/Nibe vejen. Så har du et skilt på din venstre hånd der står VILDTPLEJESTATION, følg derefter skiltene, kør 300 m, og tag første vej til højre.

Kør 800 m, og drej til højre, dette er en grusvej, den skal du ca 900 m ud af, kør ligeud hele vejen til hvor vejen deler sig. Der bor vi i midten.

Kører du efter din GPS, vil den muligvis have dig ind på på “Ny Kærvej”. Det skal du ikke så fortsæt på Nibe vejen i endnu 300 m, og længere og følg så din GPS og de opstillede skilte.


Fra Løgstør

Fra Løgstør; kør til Brøndum, fra rundkørslen er der 8 km og du har skiltet med VILDTPLEJESTATION på din højre hånd. Følg skiltene som beskrevet over for.

Kører du efter din GPS, vil den muligvis have dig ind på Krastrupvej. Det skal du ikke så fortsæt på Nibe vejen. GPS’en vil måske også have dig via Erkilstrupvej, men det skal du HELLER IKKE. Fortsæt til den vil have dig ind på Viderupgårdsvej, og følg så din GPS og de opstillede skilte.


Faret vild?

Skulle du alligevel fare vild, kan du ringe til os på +45 25 37 53 59 – så skal vi nok hjælpe dig på rette vej.

Farstrup Vildtpleje

Vester Vinderupkær 5
9240 Nibe

Kristian mobil: +45 25 37 53 59
Gitte mobil: +45 23 42 43 84
Email: farstrupvildtpleje@gmail.com