Farstrup Vildtpleje er gået i gang med en indsamling. Indsamlingen skal skaffe startkapitalen på 400.000kr til køb af ejendommen, der huser foreningen og vildtplejen i dag.

Ejendommen er så vigtig for Farstrup Vildtpleje, for at kunne hjælpe det enkelte nødstedte dyr på dets præmisser. Farstrup Vildtpleje er stedet, hvor finderen af et tilskadekommet dyr midt i en akut situation kan få vejledning og hjælp. Farstrup Vildtpleje overtager efter behandling hos dyrlægen, fordi dyrlægerne oftest ikke har tilladelsen og faciliteterne til at passe faunadyr. Desuden er Farstrup Vildtpleje et sted for unge voksne, der har brug for at få mod på sig selv, på livet og på, at der også er en plads i arbejdslivet til dem. Igennem vores mentorordning kan disse mennesker få et pitstop og finde deres plads i verden og retten til at være den de er. Farstrup Vildtpleje har højt til loftet, er rummeligt og giver gode udviklingsmuligheder.

Lykkedes det Farstrup Vildtpleje at indsamle de 400.000kr, kan ejendommen købes og køre videre med ny ledelse, da Gitte og Kristian grundet alvorlig sygdom trækker sig efter 15 års dedikeret arbejde.

Husk, at du kan støtte os på mobilpay: 137676 og konto: 8461 0004024861

Oversigt over indsamlingen

100
45