På Farstrup Vildtpleje er en hjælpende hånd altid kærkommen. Vi er en frivillig forening og kan altid bruge flere hænder. Bliv frivillig, om du vil hjælpe os med at passe og pleje dyrene, er en haj indenfor de sociale medier eller om dine kompetencer ligger mere inden for det håndværksmæssige. Der er altid noget at tage fat på.

Vi har særlig travlt i perioden april til oktober. Allerede i marts gør vi klar til at modtage højsæsonens mange dyr. Herefter skal vildtplejen gøres vinter klar og ryddes op efter en travlhed. De sociale medier står aldrig stille og gør det muligt for os, at formidle viden og holde medlemmerne opdateret. Igennem hele året er der vedligeholdelsesopgaver på hele vildtplejen, som helt sikkert er noget du kan hjælpe med, hvis du har hænderne godt skruet på.

 

Hårdt og givende arbejde

Hos os er der plads til alle, unge som ældre, også hvis man har fysiske eller psykiske udfordringer. Hver dag byder på mange forskellige opgaver. Bliver man frivillig,  skal man ikke være bange for at blive beskidt og tage fat. Til gengæld er arbejdet meget givende og man får mange dejlige oplevelser med hjem. I værste tilfælde har vi nogen fine faciliteter med omklædningsrum og varmt vand i hanen.

Farstrup Vildtpleje ligger langt ude på landet, og der går ikke busser lige til døren. Det er en betingelse, at du selv kan komme til og fra i bil/cykel/knallert.

Sidder du tilbage og har du lyst til at bruge noget af din fritid på at give en hånd med på Farstrup Vildtpleje? Måske har du andre kompetencer end overstående, som du vil gør brug af ude hos os eller måske sidder du med en ide til fordelene for foreningen, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller per telefon og bliv frivillig. Vi mangler helt sikkert en som dig!