Frivillig, aktivering, praktik, fritidsbeskæftigelse.

 

Drømmer du at prøve kræfter med det håndværksmæssige eller dyrepleje?

Man kan ikke få lønnet arbejde, på plejestationen.  Alt arbejde her er frivilligt og ulønnet, også det arbejde som vi selv udfører. I perioder bruger vi hjælp fra frivillige, det er dog ikke så meget, da de vilde dyr skal håndteres så lidt som muligt. Men om foråret og sommer når der er mange dyreunger, kan vi godt bruge lidt ekstra hjælp, primært i weekender og ferieperioder.

 

→ Pt. mangler vi ” gør det selv ” håndværkere.


Der mangler næsten altid hjælp til reparationer, vedligehold og udbygning af plejestationen, så er du praktisk anlagt og mangler lidt at få tiden til at gå med er du meget velkommen. Vi kan også godt bruge en der er god til at lave fugle kasser!!  Du får selvfølgelig materialerne.

 

Her er der plads til alle, unge som ældre, også hvis man har fysiske eller psykiske udfordringer. 

Vi er på plejestationen godkendt til at uddanne dyrepasser-assistenter.


Da der ikke kan udbetales løn her, er vi begrænset til at have elever, som modtager løn i form af revalidering fra jobcentrene, eller andet.

Derudover tager vi ind imellem folkeskoleelever i erhvervspraktik.

Vi er desuden godkendt af kriminalforsorgen, til at have personer idømt samfundstjeneste. Det vurderes altid herfra om personen passer ind her.

 

Da vi bor langt ude på landet, og der ikke lige går busser til døren, er det en betingelse at man selv kan komme til og fra i bil/cykel/knallert alle dage i dagtimerne.

Er du interesseret i ovenstående så ring eller kom og besøg os (efter aftale) til vildtplejer
Kristian Mosgaard på 25 37 53 59.